Over Ons

Over ons

Bij Werkbron onderscheiden wij ons door onze persoonlijke benadering. Onze overtuiging is dat het echt leren kennen van de klant, de kandidaat en de werkplek resulteert in de beste match. Dit doen wij door grondig onderzoek, zoals een uitgebreid intakegesprek met de potentiële werknemer. Zo weten wij of de vacature past bij de medewerker en de medewerker bij de functie binnen het bedrijf. Alleen zo kunnen wij het beste uit onze mensen halen.

Werkbron is een jong bureau uit Leeuwarden. Wij staan klaar voor onze klanten en medewerkers en bieden een verbindende rol. Hierin staan kwaliteit en service bij ons bovenaan de lijst. Als bedrijf hebben wij ervaring in de arbeidsmarkt en proberen wij die waar het kan aan te vullen met gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

Bij Werkbron staat het selecteren van betrouwbare krachten voor onze werkgevers voorop. We zien dat veel bemiddelaars veel tijd nodig hebben om werkgevers aan het juiste personeel te koppelen. Doordat we een uitgebreid netwerk van goede kandidaten hebben opgebouwd, kunnen we binnen korte tijd werkgevers helpen

'Een kleine droom en grote plannen.'

Werkbron is opgericht met de missie en visie dat iedereen plezier in hun werk moet hebben en met plezier naar hun werk toegaat. Hier zetten we ons elke dag voor in. Met een persoonlijke benadering richting de klant én de kandidaat proberen we onze visie uit te werken.  

We werken in de volgende sectoren: bouw, infra, techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening en IT. Hierin nemen we onze kennis en werkervaring natuurlijk mee. Wat maakt iemand een goede match voor een bedrijf? Als iemand gekwalificeerd voor de functie is, betekent niet automatisch dat diegene geschikt is voor het bedrijf. Om dit in goede banen te leiden werken we ook innig samen met klant en kandidaat. 

‘Leuk vinden wat je doet en doen wat je leuk vindt’ is een uitspraak die we geregeld maken. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat we onze kandidaten vastigheid en zekerheid krijgen. Het uiteindelijke doel voor iedere kandidaat die via Werkbron bemiddeld wordt, is dat ze uiteindelijk een vast contract krijgen bij onze opdrachtgevers. 

Onze diensten

Het team

Eigenaar

Michael Kirlew

Eigenaar

Kevin Paassen